Over Harriet Bleijendaal

Transformatiecoach, Therapeut en Tao Master Teacher

Mijn passie voor het begeleiden van mensen in hun veranderingsproces gaat samen met mijn overtuiging dat in ieder mens een enorme kracht schuilt om zichzelf te helen en te ontwikkelen. Ziekte en uitdagingen zijn vaak een teken dat je niet helemaal op het juiste spoor zit. Het biedt je de kans te ontdekken en te veranderen wat jou in de weg staat om het leven ten volle te leven.

Al meer dan 20 jaar geef ik consulten, coaching, training en workshops. Daarbij ben ik mezelf altijd blijven ontwikkelen.

master-sha-tao-onderricht

Tao Transformatie

Het Tao onderricht van Dr. en Master Sha bracht me de diepere inzichten en antwoorden over ziekte, gezondheid en de sleutels voor een krachtige transformatie waar ik naar op zoek was. De jarenlange opleidingen aan de Tao Academy in Canada die volgden, leidden uiteindelijk naar de titel Tao Master Teacher practitioner. De Tao wijsheid en transformatietechnieken staan centraal in mijn werk als coach, therapeut en leraar, aangevuld door mijn eerdere kennis en ervaring als HBO-verpleegkundige, medium, hypnotherapeut en meer.

Mijn verhaal

Het is niet onbelangrijk om mijn eigen ervaring hier te noemen. Na een zoektocht van 10 jaar met een posttraumatische stressstoornis en burn-out, langs ontelbare hulpverleners en methodieken, bracht de Tao transformatiemethode mij het herstel. En meer dan dat, het bracht mijn vitaliteit en de kwaliteit van mijn leven naar een hoger niveau dan ik ooit had ervaren.

Na 7 jaar werkzaam geweest te zijn als centrumleider en Tao leraar voor het Tao Center in Amersfoort, ben ik sinds 2023 weer zelfstandig verder gegaan onder de naam ‘Tijd voor Transformatie’. Is het voor jou tijd voor transformatie? Dan ben je meer dan welkom!

Tao Coaching

Tao Coaching is veel meer dan coaching alleen. Het bevat onder andere de volgende onderdelen:

=

Onderzoeken van de belangrijkste kernoorzaken (in gesprek en via spirituele reading)

=

Ontvangen van Tao interventies voor omvormen blokkerende informatie (de kernoorzaak)

=

Leren van Tao technieken voor verdere transformatie (huiswerk)

=

Coaching voor belemmerende overtuigingen en patronen (leefstijl)

Ben je klaar om jouw transformatieproces aan te gaan? Dan ben je van harte welkom!

Vervang jouw blokkerende informatie
door positieve Tao informatie
voor een succesvolle transformatie

{

Lichter en happier

Geweldig en dankbaar! Dat zijn de woorden die bij mij opkomen wanneer ik denk aan de individuele coachingssessies met Harriet. Afgelopen donderdag heb ik weer zo een fijne sessie mogen ervaren. Tijdens elke sessie wordt er ingezoomd op één of meerdere onderwerpen die relevant zijn op dat moment in mijn leven. De inzichten die ik na elke sessie weer krijg van Harriet helpen mij en geven mij handvatten om weer een volgende stap te zetten op het gebied van gezondheid, persoonlijke en spirituele ontwikkeling en meer.
De praktische oefeningen die wij tijdens de sessie doen én die ik meekrijg zijn ontzettend fijn, omdat ze specifiek zijn toegespitst op mij als persoon. Dat maakt dat ik deze oefeningen met veel liefde en plezier blijf doen en toepas in mijn dagelijkse leven.

Na de sessies, zo ook afgelopen donderdag, voel ik mij dan ook lichter, happier en heb ik nog meer zin om aan de slag te gaan met de tools die Harriet mij aanreikt, wat een enorme positieve impact heeft op mijn leven.

Harriet is een warme en liefdevolle coach, zij heeft oprechte aandacht voor haar cliënten en straalt rust en vertrouwen uit. Haar kennis is groot en de liefde waarmee zij haar werk doet is altijd te voelen in de sessies.

Sharita

{

Duidelijkheid en licht

Mijn vriend en ik vragen regelmatig een sessie aan omdat het ons helpt om duidelijkheid te krijgen in wat voor ons van belang is om te doen, welke stappen we mogen zetten en ook omdat het ons helpt om boven onze overtuigingen uit te stijgen, zodat we zuiver een juiste weg kunnen volgen.

De sessie geeft ons veel duidelijkheid en licht. Ik voel me letterlijk weer een ander mens en ik voel me na een sessie een stuk lichter. Dit helpt om weer helderder te denken en besluiten te nemen.

Het helpt ons letterlijk om weer verder te gaan en al onze emoties te transformeren naar kracht en liefde.

Dank je wel Harriet voor de mooie informatie die je doorgeeft en voor de krachtige transformaties die hieruit voortkomen.

Echt een aanrader voor iedereen. De prijs is het meer dan waard.

Op naar het volgende consult.

Liefs Marieke