tao transformatie

 Heel en transformeer eerst de ziel,
dan kan herstel en transformatie van geest en lichaam volgen.

Tao-transformatie

Tao Transformatie

Tao transformatie is een nieuwe revolutionaire methode voor het bevorderen van gezondheid, vitaliteit en geluk. Het richt zich rechtstreeks op de kernoorzaak van je aandoening of klacht.

Tao transformatie is geen medische interventie, maar een interventie met een hoog trillingsveld (Tao), dat blokkerende informatie, energie en materie kan omzetten.

Hierbij wordt de wijsheid en kracht gebruikt van de Traditionele Chinese Geneeskunde, het Boeddhisme, het oude Tao onderricht, de Wetenschap en de Spiritualiteit.

Tao transformatie wordt wereldwijd succesvol toegepast door meer dan honderd Tao Master Teachers.

De werking en kracht van Tao transformatie wordt verder duidelijk met de vijf niveaus van creatie, ofwel de spirituele wet van Shen Qi Jing.

 

Vervang jouw blokkerende informatie
door positieve Tao informatie
voor een succesvolle transformatie

Vijf niveaus van Creatie en Manifestatie

ShenQiJing

De Tao Wetenschap laat zien hoe alles en iedereen bestaat uit Shen, Qi en Jing, oftewel uit een ziel, een (spiritueel) hart, een geest, energie en materie. Al deze onderdelen zijn op elkaar afgestemd en vormen samen een ingenieus informatiesysteem waarmee jouw werkelijkheid wordt gecreëerd, in je lichaam en in je leven. Het is belangrijk dat al deze niveaus optimaal werken. Elk niveau dat niet optimaal functioneert zal een herstelproces kunnen blokkeren. Maar het begint bij de informatie!

Waar komt de informatie die in jou opgeslagen ligt vandaan? Het komt voort uit boodschappen, indrukken, inprentingen en ervaringen. Alles wat je meemaakt, positief en negatief, laat een indruk ofwel informatie achter in jou. Zo kun je nog steeds nagenieten van een heerlijke vakantie, omdat het gevoel nog ‘in je zit’. Ook kun je jezelf bijvoorbeeld nog steeds schuldig voelen als je niet goed presteert, omdat je vader je vroeger onder druk zette om hoge cijfers te halen. Toch is dit niet de enige informatie die je bij je draagt. Er is ook informatie van je voorouders in jou aanwezig en er kunnen indrukken van vóór dit leven aanwezig zijn. Dat maakt dat uitdagingen in je leven van nu niet altijd logisch of verklaarbaar lijken. Inzicht krijgen in waar jouw blokkerende informatie vandaan komt, kan van grote waarde zijn voor een succesvol transformatieproces.

Tao Coaching

Tao Coaching is veel meer dan coaching alleen. Het bevat onder andere de volgende onderdelen:

=

Onderzoeken van de belangrijkste kernoorzaken (in gesprek en via spirituele reading)

=

Ontvangen van Tao interventies voor omvormen blokkerende informatie (de kernoorzaak)

=

Leren van Tao technieken voor verdere transformatie (huiswerk)

=

Coaching voor belemmerende overtuigingen en patronen (leefstijl)

Ben je klaar om jouw transformatieproces aan te gaan? Dan ben je van harte welkom!

Tao-transformatie-Hariet-Bleijendaal

Hoe werkt Tao transformatie?

Bij Tao Transformatie wordt jouw blokkerende informatie stap voor stap omgevormd door in contact te gaan met de positieve informatie en kracht van Tao. Je leert specifieke Tao transformatietechnieken en oefeningen, bedoeld om jouw uitdagingen en thema’s op elk niveau terug te brengen naar een staat van harmonie en eenheid.

Daarbij zijn er vaak specifieke interventies nodig om de kernoorzaken om te vormen. Deze interventies geven een enorme boost aan jouw herstelproces. Een ervan is het ontvangen van een versterkende lichtoverdracht voor een of meer lichaamsgebieden of gezondheidsaandoeningen, waar je zelf thuis mee verder kunt werken.

Het onderzoeken van belemmerende overtuigingen en patronen en het optimaliseren van je leefstijl zijn vaak waardevolle componenten in jouw Tao transformatieproces. Maar ze krijgen vooral waarde wanneer eerst de kernoorzaken aangepakt worden.

Een Tao transformatieproces gaat verder dan de klacht alleen. Het verhoogt stap voor stap jouw frequentie, wat je totale welzijn en geluksbeleving bevordert.

Hieronder lees je een aantal ervaringen van mensen. Het is mijn wens dat het je mag inspireren om je mind en je hart te openen voor deze nieuwe mogelijkheden.

{

Verbetering van artrose bij dieren

Pinsel, de koe, en Janosch, de os, staan op een opvang voor runderen. Bij beide is de diagnose ‘artrose’ gesteld. Janosch heeft hier al wat langer last van: hij kwam op de opvang met overgewicht, zijn gewrichten waren overbelast. Toen de artrose zich openbaarde, werd dit snel hevig. Pinsel is een wat oudere dame, bij wie de artrose zich ongeveer een jaar geleden heeft geopenbaard. Het verloop bij haar is rustiger.

Een paar maanden geleden hebben ze een Lichtoverdracht ontvangen voor healing en preventie van artrose. Na een paar weken vertelde de beheerder van de opvang dat Pinsel en Janosch nog nooit zo fit waren geweest: ze snapte niet hoe dit kon?!?

Sandra Spijkerman

{

Pijn in kaken en hoofd opgelost

Hallo, ik ben Sila en ik werk als vrijwilligster.

Ik had al langere tijd dat ik tijdens mijn slaap last kreeg van pijn in mijn kaken en pijn in mijn hoofd, iets waardoor ik ook erg vermoeid wakker werd. Dit ontregelde mijn leven enorm.

Ik kwam in contact met Harriet en ontving ik van haar een lichtoverdracht voor mijn hart.

Tijdens de overdracht werd ik heel erg emotioneel, ik voelde heel veel verdriet en de tranen rolden over mijn wangen. Maar even daarna kwam het mooiste: mijn hart juichte en voelde aan als een onbevangen huppelend klein kind. Ik voelde hoe mijn gezicht straalde.

We zijn nu dagen verder en mijn hart voelt nog steeds rustig. Ik word nu uitgerust wakker zonder pijn in mijn kaken en zonder hoofpijn. Een heerlijk gevoel.
Ik zou iedereen aanraden om lichtoverdracht te ontvangen. Dat blijft permanent bij je.

Sila

Meer weten?

Onderzoek

Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 18 klinische studies gedaan naar het effect van Tao transformatie op ons welzijn. Onder andere in een pijnkliniek in Maryland, VS en bij mensen met een depressie in Hannover, Duitsland. De bevindingen zijn opmerkelijk en positief en geven wereldwijd reden tot meer hoop voor mensen met chronische klachten. Lees meer op: www.sharesearchfoundation.com

Wetenschap

In de Tao Wetenschap (Tao Science) wordt de kern van ziekte, gezondheid, creatie en manifestatie uitgelegd. Een nieuwe tak van wetenschap, die wetenschap en spiritualiteit verenigt en vertelt hoe we als mensen weer heel kunnen worden door terug te keren naar de eenheid van Tao. In feite beschrijft de Tao Wetenschap hoe Tao transformatie werkt. Online verkrijgbaar in het Engels of Nederlands, voor de liefhebbers:

Tao Science, The Science, Wisdom and Practice of Creation and Grand Unification
Tao Wetenschap, de Wetenschap, Wijsheid en Beoefening van Creatie en Grote Eenwording
auteurs: Dr. & Master Zhi Gang Sha en Dr. Rulin Xiu

master-sha

Grondlegger

De grondlegger van het Tao onderricht en de Tao transformatiemethodieken is Dr. en Master Zhi Gang Sha, Hij is een Tao grootmeester, leraar, en auteur van 30 boeken (waarvan 11 New York Times bestsellers). Hij is een wereldwijd gewaardeerd transformatief leider in het veld van zelfheling en persoonlijke transformatie.

Voor zijn unieke bijdragen werd Dr. en Master Sha in 2020 door de International Association of Top Professionals uitgeroepen tot Spiritual Innovator of the Year. Hij is een gerenommeerd humanitair werker, stichtte de Love Peace Harmony Foundation en ontving wereldwijde erkenning voor zijn diensten aan de mensheid, waaronder de Martin Luther King Jr. Commemorative Commission Award voor het bevorderen van wereldvrede.