Mediteren in de Tao Chang – hoog frequentieveld

Kom persoonlijk mediteren in een hoog frequentieveld. Laat je naar diepere stilte, bewustzijn en innerlijke transformatie brengen, terwijl je je eigen meditatievorm en behoefte volgt.

Geniet van deze avond voor jezelf, terwijl je gezondheid, vitaliteit, bewustzijn en manifestatiekracht wordt gevoed. Een buitenkans.

Een Tao Chang veld heeft een hoge frequentie en wordt gevormd door meerdere Tao kalligrafieën. Het is een veld dat je niet kunt zien, maar wel kunt voelen. Een veld dat je vooral zelf moet komen ervaren!

 

De kracht van deze meditatie

  =

  Tao Kalligrafie frequentieveld (Tao Chang)

  Dit is een positief energieveld. Vergelijk het met het weldadige energieveld van een bos of het strand. Het ontspant en laadt je op. Dat doet dit veld ook, alleen dringen de fijne frequenties nog dieper door naar binnen, wat jouw vitaliteit op een unieke wijze ondersteunt.

  =

  Persoonlijk aanwezig zijn in het Tao Kalligrafie frequentieveld.

  Contact maken met dit veld via online sessies is enorm krachtig, maar persoonlijk aanwezig zijn in dit helende veld is een unieke ervaring.

  =

  Volg je eigen meditatiemethode.

  Gebruik jouw favoriete meditatiemethode waarin je het beste kunt ontspannen en ervaar wat het is om dat in een hoog frequentieveld te doen.

  Details

  =

  Wekelijks op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 of van 20.00 tot 21.00 uur.

  (Kleine aanpassing van de tijden is in overleg mogelijk.)

  =

  Persoonlijk in Soest.

  =

  Aanmelding minimaal 1 dag van tevoren (i.v.m. bewaken capaciteit).

  =

  Kosten zijn 25 euro per keer.

  =

  Met een strippenkaart (5 strippen) zijn de kosten €15,- per keer.

  Meer weten?

  De Kwantum Natuurkunde heeft ontdekt dat alles en iedereen in feite bestaat uit trilling, uit golven, wat samen een trillingsveld vormt. Dit veld is over het algemeen niet zichtbaar, maar wel voelbaar. Als we in het bos gaan lopen laden we ons op aan het veld van de natuur. Wanneer we in een vervuilde omgeving zijn voelen we ons eerder moe en leeg. Wanneer je je ogen sluit en iemand komt voor je staan dan voel je diens veld. Ieders veld voelt anders aan. In het veld voel je de informatie.

  Een positief veld heeft een hogere frequentie en doet je goed. Een negatief veld heeft een lagere frequentie dat je naar beneden kan trekken. Een Tao kalligrafie wordt gecreëerd door iemand die een unieke verbinding heeft met Tao. Het veld van een Tao kalligrafie wordt door de Tao Wetenschap omschreven als een veld met een hoogst positieve helende frequentie. Tao Kalligrafie wordt wereldwijd gebruikt om diepgaande transformatie te bereiken.

  Aanmelden?

  Hieronder kan je je aanmelden door je contactgegevens te sturen. Ik neem dan snel contact met je op voor de verder details.

  Ik meld me aan om te mediteren in de Tao Chang - hoog frequentieveld