Tao Chang Transformatie oefensessie (wekelijks)

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Meer uit jezelf halen? Je dromen waarmaken? En daarbij je aanhoudende klachten, pijn en emoties oplossen?

Kom dan naar de wekelijkse oefensessie voor Transformatie. In deze afwisselende online groepssessies gebruiken we zowel actieve als passieve Tao meditatievormen. We gebruiken het lichaam, visualisaties, klank, muziek en Tao Kalligrafie om onze gezondheid en onze ontwikkeling te voeden.

 

De kracht van deze sessies

  =

  Groepsmeditatie

  De kracht van groepsmeditatie creëert een krachtige harmoniserende energie.

  =

  Tao Kalligrafie frequentieveld (Tao Chang)

  Dit is een helend energieveld. Vergelijk het met het weldadige energieveld van een bos of het strand. Het ontspant en laadt je op. Dat doet dit veld ook, alleen dringen de fijne frequenties nog dieper door naar binnen, wat jouw vitaliteit op een unieke wijze ondersteunt.

  =

  Holistische oefeningen die je zelfhelend vermogen versterken

  Laat je gezondheidsthema’s in jou aanraken en oplossen en het potentieel in jou wakker maken en voeden.

  De focus van de sessie richt zich de ene week op (spirituele) ontwikkeling en de andere week op behoud en bevordering van gezondheid en vitaliteit.

  Details

  =

  Wekelijks op dinsdagochtend van 9.00-10.00 uur.

  =

  Online via zoom.

  =

  Geleid door Tao leraar Harriet Bleijendaal.

  =

  Opname is terug te zien.

  =

  Kosten zijn €35,- per kalendermaand.

  =

  Ervaring met meditatie is niet nodig.

  Meer weten?

  De Kwantum Natuurkunde heeft ontdekt dat alles en iedereen in feite bestaat uit trilling, uit golven, wat samen een trillingsveld vormt. Dit veld is over het algemeen niet zichtbaar, maar wel voelbaar. Als we in het bos gaan lopen laden we ons op aan het veld van de natuur. Wanneer we in een vervuilde omgeving zijn voelen we ons eerder moe en leeg. Wanneer je je ogen sluit en iemand komt voor je staan dan voel je diens veld. Ieders veld voelt anders aan. In het veld voel je de informatie.

  Een positief veld heeft een hogere frequentie en doet je goed. Een negatief veld heeft een lagere frequentie dat je naar beneden kan trekken. Een Tao kalligrafie wordt gecreëerd door iemand die een unieke verbinding heeft met Tao. Het veld van een Tao kalligrafie wordt door de Tao Wetenschap omschreven als een veld met een hoogst positieve helende frequentie. Tao Kalligrafie wordt wereldwijd gebruikt om diepgaande transformatie te bereiken.

  Aanmelden?

  Hieronder kan je je aanmelden door je contactgegevens te sturen. Ik neem dan snel contact met je op voor de verder details.

  Ik meld me aan voor Tao Chang Transformatie oefensessie