Tao Meditatie

Verhoog je Frequentie
voor Gezondheid, Geluk en Bewustzijn

Een doeltreffende manier om:

=

Beter in je vel te zitten

=

Pijn te verminderen

=

Meer in je kracht te staan

=

Rust en stilte te voelen in je hart

=

Je meer verbonden te voelen met anderen en met het grotere geheel

Wat maakt Tao Meditatie zo speciaal?

tao-meditatie-1

10 universele kernkwaliteiten

In het Tao onderricht worden 10 kernkwaliteiten onderwezen waaronder liefde, vergeving, compassie, licht, dankbaarheid en meer. Ze staan centraal in de Tao Meditaties. Ze brengen je persoonlijke inzichten en bewustwording en helpen bij de transformatie en bevrijding van je innerlijke pijn en belemmeringen. Lees meer…

tao-meditatie-2

Harmoniserend Tao veld

Tao Meditatie vindt plaats in verbinding met een harmoniserend veld, een Tao Kalligrafie Lichtveld. In dit veld wordt jouw frequentie verhoogd, waardoor je de meditatie op een dieper niveau kan beleven, je lichaam en geest optimaal kunnen herstellen en je ware kracht naar buiten kan komen. In onderstaande video leer je meer over het Tao veld.

tao-meditatie-3

Nieuwe Tao meditatie technieken

De passieve en actieve meditatie- en transformatietechnieken komen uit de Tao technologie en maken dat jouw verbinding met het harmoniserende veld verder wordt versterkt. Een ervan is een diep reinigende ademtechniek. Hoewel ervaring met meditatie een voordeel kan zijn, is het zeker geen voorwaarde. Iedereen kan meedoen.

tao-meditatie-4

Online meditatie

Deze reeks wordt online aangeboden. Je kunt deelnemen vanuit de rust van je eigen huis zonder afleiding.

tao-meditatie-5

Tao Master Teacher

De meditaties worden begeleid door Harriet Bleijendaal. Zij is een Tao Master Teacher en Transformatie coach en is gespecialiseerd in Tao Meditaties en in het werken met het Tao veld. Hieronder stelt Harriet zich persoonlijk voor.

– Schrijf je in voor de Introductieles op 26 september –

Online via ZOOM | 20.00-21.00 uur | Deelname: € 17,50

Tao-transformatie

Tao Transformatie

Tao transformatie is een nieuwe revolutionaire methode voor het bevorderen van gezondheid, vitaliteit en geluk. Tao transformatie wordt onder andere bereikt via Tao Meditatie.

Tao transformatie is geen medische interventie, maar een interventie met een hoog trillingsveld (Tao), dat blokkerende informatie, energie en materie kan omzetten.

Hierbij wordt de wijsheid en kracht gebruikt van de Traditionele Chinese Geneeskunde, het Boeddhisme, het oude Tao onderricht, de Wetenschap en de Spiritualiteit.

Tao transformatie wordt wereldwijd succesvol toegepast door meer dan honderd Tao Master Teachers.

De werking en kracht van Tao transformatie wordt verder duidelijk met de vijf niveaus van creatie, ofwel de universele wet van Shen Qi Jing. Lees meer…

Vervang jouw blokkerende informatie
door positieve Tao informatie
voor een succesvolle transformatie

Tao-meditatie

– Kom zelf Tao Meditatie ervaren! –

 

  • Data:   donderdag 26 september, 5 en 12 oktober
  • Locatie: online via ZOOM
  • Tijd:     20.00-21.00 uur
  • Deelname: € 17,50

“De 10 Da meditatiesessies,  brengen me iedere keer wel iets, het loslaten van oude emoties, een inzicht of gewoon innerlijke stilte en ontspanning.”

Chris

“Ik zou deze sessies voor geen goud willen missen. Iedere keer word ik geïnspireerd, geeft het me verdieping, inzichten en moed om te gaan staan voor wie ik ten diepste ben, een krachtig lichtwezen. “

Berthe

“Het is niet eenvoudig om de ervaringen van de afgelopen 10 sessies in woorden uit te drukken.

Kan alleen zeggen dat elke 10 Da Meditatie een heel diepe ervaring was.”

Arie

“Mijn herstel van longcovid gaat zienderogen vooruit, mede door de 10 Da meditaties en lichtoverdrachten.

De fysio, ergo en artsen zien het grote verschil. Ik ben van bijna geen vooruitzicht naar 60 procent meer energie gegaan.”

Carmencita

10 universele kernkwaliteiten

(In het Tao onderricht heten ze ‘de 10 Grootsten’ ofwel de 10 Da’s (in het Chinees)

10-universele-kernkwaliteiten
=

Grootste Liefde

lost alle blokkades op

=

Grootste Vergeving

brengt innerlijke vrede en innerlijke vreugde

=

Grootste Compassie

versterkt energie, uithoudings­vermogen, vitaliteit en immuniteit
=

Grootste Licht

heelt, verjongt, geeft preventie, transformeert heel het leven

=

Grootste Nederigheid

brengt innerlijke vrede en innerlijke vreugde

=

Grootste Harmonie

de sleutel voor succes

=

Grootste Bloei

meer mogelijkheden en financiën voor je dienstbaarheid

=

Grootste Dankbaarheid

de sleutel voor vooruitgang

=

Grootste Dienstbaarheid

het doel van het leven

=

Grootste Verlichting

het ultieme doel

– Schrijf je in voor de Introductieles op 26 september –

Online via ZOOM | 20.00-21.00 uur | Deelname: € 17,50

Vijf niveaus van Creatie en Manifestatie

ShenQiJing

Shen Qi Jing

De Tao Wetenschap laat zien hoe alles en iedereen bestaat uit Shen, Qi en Jing, oftewel uit een ziel, een (spiritueel) hart, een geest, energie en materie. Al deze onderdelen zijn op elkaar afgestemd en vormen samen een ingenieus informatiesysteem waarmee jouw werkelijkheid wordt gecreëerd, in je lichaam en in je leven. Het is belangrijk dat al deze niveaus optimaal werken. Elk niveau dat niet optimaal functioneert zal een herstelproces kunnen blokkeren. Maar het begint bij de informatie!

Harmoniserend Tao veld

De Kwantum Natuurkunde heeft ontdekt dat alles en iedereen in feite bestaat uit trilling, uit golven, wat samen een trillingsveld vormt. Dit veld is over het algemeen niet zichtbaar, maar wel voelbaar. Als we in het bos gaan lopen laden we ons op aan het veld van de natuur. Wanneer we in een vervuilde omgeving zijn voelen we ons eerder moe en leeg. Wanneer je je ogen sluit en iemand komt voor je staan dan voel je diens veld. Ieders veld voelt anders aan. In het veld voel je de informatie.

Een positief veld heeft een hogere frequentie en doet je goed. Een negatief veld heeft een lagere frequentie dat je naar beneden kan trekken. Wat is het meest positieve veld? Het universele eenheidsveld, het veld van liefde en overvloed. Anders gezegd, het veld van de bron van ons bestaan. Deze bron noemt Lao Zi (schrijver van de Tao de Jing): Tao. Tijdens een Tao Meditatie komen we in contact met dit Tao veld via een Tao kalligrafie. Deze is gecreëerd door Grootmeester Dr. en Master Zhi Gang Sha, die een unieke verbinding heeft met Tao, waardoor de kalligrafie gaat fungeren als een portaal naar een hoog frequentieveld. Het veld van een Tao kalligrafie wordt door de Tao Wetenschap omschreven als een veld met een hoogst positieve helende frequentie. Tao kalligrafie wordt wereldwijd gebruikt om diepgaande transformatie te bereiken.

De kracht van de groep

Het gezamenlijk mediteren creëert ook een veld, een groepsveld. Dit veld maakt het effect van je meditatie vele malen groter. Tel dit op bij het aanwezige Tao veld en je wilt nooit meer zonder mediteren!

Harriet-bleijendaal-Tao-master-teacher

Harriet Bleijendaal

Tao Master Teacher en Transformatie coach en is gespecialiseerd in Tao Meditaties en in het werken met het Tao veld.

Mijn passie voor het begeleiden van mensen in hun veranderingsproces en bewustzijnsproces gaat samen met mijn overtuiging dat in ieder mens een enorme kracht schuilt om zichzelf te helen en te ontwikkelen. Ziekte en uitdagingen zijn vaak een teken dat je niet helemaal op het juiste spoor zit. Het biedt je de kans te ontdekken en te veranderen wat jou in de weg staat om het leven ten volle te leven.

Al meer dan 20 jaar geef ik consulten, coaching, training, workshops en meditaties. Hierbij is Tao Meditatie een van mijn favorieten. Het is eenvoudig, laagdrempelig, heerlijk, maar vooral o zo krachtig en transformerend. Werken met de 10 universele kernkwaliteiten in het harmoniserende Tao veld, brengt mediteren naar een heel ander level, naar een Tao level!

Mijn verhaal

Het is niet onbelangrijk om mijn eigen ervaring hier te noemen. Na een zoektocht van 10 jaar met een posttraumatische stressstoornis en burn-out, langs ontelbare hulpverleners en methodieken, bracht de Tao transformatiemethode mij het herstel. En meer dan dat, het bracht mijn vitaliteit en de kwaliteit van mijn leven naar een hoger niveau dan ik ooit had ervaren.

Meer weten?

Onderzoek

Wereldwijd zijn er door de ‘Sha research foundation’ inmiddels meer dan 18 klinische studies gedaan naar het effect van Tao Meditatie met Tao kalligrafie op ons welzijn. Onder andere in een pijnkliniek in Maryland, VS en bij mensen met een depressie in Hannover, Duitsland. De bevindingen zijn opmerkelijk en positief en geven wereldwijd reden tot meer hoop voor mensen met chronische klachten.

Wetenschap

In de Tao Wetenschap (Tao Science) wordt de kern van ziekte, gezondheid, creatie en manifestatie uitgelegd. Een nieuwe tak van wetenschap, die wetenschap en spiritualiteit verenigt en vertelt hoe we als mensen weer heel kunnen worden door terug te keren naar de eenheid van Tao. In feite beschrijft de Tao Wetenschap hoe Tao Meditatie werkt. Online verkrijgbaar in het Engels of Nederlands, voor de liefhebbers:

Tao Science, The Science, Wisdom and Practice of Creation and Grand Unification
Tao Wetenschap, de Wetenschap, Wijsheid en Beoefening van Creatie en Grote Eenwording
auteurs: Dr. & Master Zhi Gang Sha en Dr. Rulin Xiu

master-sha

Grondlegger

De grondlegger van het Tao onderricht en de Tao transformatiemethodieken is Dr. en Master Zhi Gang Sha, Hij is een Tao grootmeester, leraar, en auteur van 30 boeken (waarvan 11 New York Times bestsellers). Hij is een wereldwijd gewaardeerd transformatief leider in het veld van zelfheling en persoonlijke transformatie.

Voor zijn unieke bijdragen werd Dr. en Master Sha in 2020 door de International Association of Top Professionals uitgeroepen tot Spiritual Innovator of the Year. Hij is een gerenommeerd humanitair werker, stichtte de Love Peace Harmony Foundation en ontving wereldwijde erkenning voor zijn diensten aan de mensheid, waaronder de Martin Luther King Jr. Commemorative Commission Award voor het bevorderen van wereldvrede.

– Schrijf je in voor de Introductieles op 26 september –

Online via ZOOM | 20.00-21.00 uur | Deelname: € 32,50

…of schrijf je meteen in voor de cursus Tao Meditatie

In deze cursus ontdek je waar je uit verbinding bent gegaan met de bron van liefde en overvloed (Tao). Word je dieper bewust van de drijvende kracht achter jouw huidige gedachten, overtuigingen en patronen. Breng je lichaam en leven stap voor stap naar een hoger niveau van balans en vreugde. Je bent meer dan welkom!

Cursus Tao Meditatie ‘Kom terug bij jezelf’

meditatie, transformatie, bewustzijn, frequentieverhoging | 10 lessen

=

10 universele kernkwaliteiten – 10 begeleide meditaties, elke les staat er één kwaliteit centraal.

=

Leer de diepere betekenis en transformerende kracht van 10 universele kernkwaliteiten kennen.

=

Leer mediteren met elke kernkwaliteit.

=

Leer actieve en passieve meditatie- en transformatietechnieken.

=

Leer mediteren in het harmoniserende Tao veld.

=

Ervaar hoe je leven stap voor stap verandert.

Dit is voor jou wanneer je…

=

Beter in je vel wilt zitten

=

Pijn wilt verminderen

=

Meer in je kracht wilt staan

=

Rust en stilte wilt voelen in je hart

=

Je meer verbonden wilt voelen met anderen en met het grotere geheel

=

Een open hart en mind hebt voor het verkennen van nieuwe mogelijkheden

Meer weten?

Laat je inspireren door de positieve ervaringen van anderen.
Laat je inspireren door de wetenschappelijke ondersteuning (Tao Science) en de wereldwijde onderzoeksresultaten naar Tao Meditatie (Shen Medicine en www.sharesearchfoundation.com).

Na cursus Tao Meditatie ‘Kom terug bij jezelf’ ontvang je een certificaat van deelname, waarmee je deel kunt nemen aan de volgende cursus: ‘Open je innerlijke kracht’.

Ja, ik neem deel aan de cursus Tao Meditatie ‘Kom terug bij jezelf’

 

Level 1: 10 lessen op donderdag
Waar: Online via zoom
Data: 7, 14, 21, 28 november, 5, 12, 19 december,
9, 16, 23 januari
Tijd: 20.00 – 21.00 uur
Met opname: 24 uur terug te zien
Kosten: 10 lessen: € 275,-
5 lessen: € 155,-
Geleid door: Harriet Bleijendaal

Ervaringen deelnemers 10 Da Meditatie reeks

Loslaten van oude emoties en innerlijke stilte

Waarom ik mee ben gaan doen? Ik zag deze 10 sessies als een vervolg op de Tao Hands, waar ik de heilzame werking al van genoten had.

Mijn spirituele ontwikkeling is verlopen via de Waalse kerk, het vrijzinnig protestantisme, het Tibetaans Boeddhisme (lama Sogyal Rinpoche), wat ik in De Hof van Axen (kinesiologisch opleidingscentrum tot 2008) leerde van Coby Schasfoort, sinds 2000 de klankconcerten van Irene Pool en de vriendschap met haar. In 2008 de kennismaking met master Sha. Ik ben dus goed op de hoogte van de werking van samenzang, meditatie, mantra’s, visualisaties, teksten, retraites en het veld dat een leraar neerzet. Als laatsten kwamen daar de lichttransmissies en de kalligrafieën bij en het tracen daarvan.

De 10 Da meditatiesessies, waarin je ons de grote stilte binnenleidt met de verschillende technieken en je mooie zangstem (er gaat niets boven de menselijke stem met al zijn frequenties en vibraties) brengen me iedere keer wel iets, het loslaten van oude emoties, een inzicht of gewoon innerlijke stilte en ontspanning.

Wat er de laatste keer gebeurde was de diepe realisatie van dankbaarheid voor het in vroeger jaren doorstane lijden, dat geleid heeft tot mijn vermogen tot compassie.

Chris Stuurman

Zelfliefde en kracht

Ik ben Berthe Mendelts, 74 jaar, gepensioneerd verpleegkundige.

Ik ben mee gaan doen aan deze 10 Da reeks omdat ik weet hoe Harriët is gezegend met de gave van het woord. Zij laat zich leiden door het hogere en dat is duidelijk voelbaar.
Zij is zó inspirerend en neemt je tijdens de bijeenkomsten liefdevol bij de hand om dieper contact te maken met je ware zelf, met je potentie, je kracht en nog zoveel meer. Mijn zelfliefde verdiept zich tijdens deze sessies en dat heeft z’n uitwerking ook daarna.

Ik zou deze sessies voor geen goud willen missen. Iedere keer word ik geïnspireerd, geeft het me verdieping, inzichten en moed om te gaan staan voor wie ik ten diepste ben, een krachtig lichtwezen.

Mocht je totaal onbekend zijn met de 10 Da en het 10 Da veld, dan daag ik je uit om het een keer te proberen. ‘Als je wilt weten of een peer zoet smaakt moet je de peer proeven’. Grote kans dat je na één keer verslaafd bent aan deze ‘peer’ 😊.

Als je al wel bekend bent met de 10 Da, dan nodig ik je zeker uit om mee te doen. Laat je voeden, inspireren, je zelfliefde vergroten, je ware potentieel ontdekken en verder ontwikkelen en meer.

Berthe Mendelts

Ontspanning en rust

Het is niet eenvoudig om de ervaringen van de afgelopen 10 sessies in woorden uit te drukken.

Kan alleen zeggen dat elke 10 Da Meditatie een heel diepe ervaring was.

Het geopende Tao-veld was bij alle sessies heel goed voelbaar en gaf in mij een diepe ontspanning en rust.

Heel veel dank voor de prachtige en indrukwekkende begeleiding.

Arie

Vooruitgang na longcovid

Mijn naam is Carmencita. Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de ’10 Da Meditaties voor bewustzijn en verlichting’.
Wat een avontuur met inzichten en werken aan jezelf met de hoogste frequenties van de tao, de divine, de bron.

Waarom heb ik besloten om dit te doen en wat heeft het me gebracht:

Na 5 keer covid wat resulteerde in longcovid was mijn lichaam totaal uitgeput.
Ik ging van bed naar de bank en was al moe. Ik kwam niet meer op woorden. Spreken en praten, deze concentratie kostte me veel moeite en mijn energie was totaal laag. Mijn organen verloren steeds meer energie en zelfs voeding kreeg ik niet meer naar binnen.

Wat nu en hoe verder, dit kan toch niet waar zijn dat mijn lichaam het opgaf, wat een verdriet…

Uiteindelijk kwam ik bij Tijd voor Transformatie terecht, gegeven door Harriet Bleijendaal.
Vanaf januari tot heden, 6 juli 2024 gaat mijn herstel van longcovid zienderogen vooruit, mede door de 10 Da meditaties en lichtoverdrachten die juist de positieve DNA informatie weer toegankelijk maakt in de cellen en systemen, de hersenen, organen enz.

De fysio, ergo en artsen zien het grote verschil. Ik ben van bijna geen vooruitzicht en heel weinig energie, naar het versterken van mijn lichaam en 60 procent meer energie gegaan. Ik kan weer dingen doen! Ik heb ervaren dat nieuwe mensen in mijn leven komen en oude gaan. Ik ga in vertrouwen door in deze nieuwe fase, op weg naar de hoogste haalbare uitkomst.

Carmencita

Eenheid en hoger bewustzijn

Ik ben Laura, ben vorige week 55 geworden. Ik wijd bijna mijn hele leven al aan spiritualiteit omdat ik dit het belangrijkste en interessantste in het leven vind. Op de middelbare school en later op de universiteit schreef ik altijd al werkstukken over kerkgeschiedenis, Oosterse filosofie en boeken met een contemplatieve inhoud, omdat deze onderwerpen me zo interesseerden. Zelfs mijn scriptie voor mijn studie Oosterse en vergelijkende wijsbegeerte ging over het taoïsme! Ik heb toen de titel Wu wei van een gedicht van Lucebert onderzocht op vertalingen die er in de tijd van het verschijnen van het gedicht in het Nederlands van de Dao de Jing van Lao Tse waren. Hoe ‘toevallig’! Van mijn 22e tot mijn 38e heb ik me intensief met Zenboeddhisme beziggehouden.

Ik vind de 10 Da heel krachtig, prachtig, mysterieus en een wonder. Ik merk dat ik het bijna ondoenlijk vind erover te schrijven. Ik voel de goddelijke energie. Als ik in jouw ruimte kom voel ik me, naarmate ik er langer zit, steeds zachter en harmonieuzer worden. Ik ervaar het zo dat ik naar het energieveld van de 10 Da’s getrokken word. Ik ervaar dan dat de energie van mijn hart zich wil verbinden met de 10 Da kalligrafieën. Tijdens het tracen van een kalligrafie voel ik vaak een intense vibratie en wil ik me verbinden. Het licht gaat helemaal door me heen en alles wordt steeds zachter in mijn lichaam en ik voel steeds meer eenheid, gezondheid, helderheid, stroom, licht, vreugde, harmonie. Als ik een kalligrafie ga tracen voel ik vaak een bepaalde energie in mijn veld verschijnen waarmee ik dan versmelt; dit kan licht zijn of een gedachte waarbij er een interpretatie naar wijsheid plaatsvindt of liefdesenergie, geluksgevoel of helderheid. Vaak gebeurt er iets anders; meestal tillen de kalligrafieën me naar een hoger bewustzijn.

De begeleiding vind ik fijn omdat ik jou respecteer, bewonder en me verbonden voel met jou. Ik vind jou heel inspirerend en laat me ook graag inspireren door jou. Ik voel me bij jouw sessies altijd meteen verbonden, aanwezig en geïnspireerd. Dit is heel sterk en komt door jouw licht. Als ik de boeddha An Wo Po Lu Xi van de Da Bei Zhou zing denk ik altijd aan jou; dat ik het grootste respect voor jou mag hebben!

Laura Advokaat

Opgetild, opgeschoond, als herboren

De Tien Da-Wand sessies bij Harriet zijn een reis in een reis in een reis…
Graag deel ik mijn ervaringen tijdens deze reizen die ik sinds enkele maanden elke twee weken mag maken, elke keer weer met een andere Da in de hoofdrol.

Keer op keer kijk ik uit naar de sessies die mij diep in mijzelf brengen, mij inzichten en bewustzijn geven, mij naar hogere lichtfrequenties en dimensies voeren en zo een poort vormen voor transformatie en groei. En elke keer kom ik als het ware opgetild, opgeschoond en als herboren uit deze sessies.

De rol die Harriet hierin als doorgeefluik vervult is prachtig: de wijze waarop zij je als ‘reisleider’ meeneemt is zo compleet, zo stap voor stap opgebouwd, zo liefdevol en afgestemd dat het niet anders kan dan dat je je overgeeft aan wat mag plaatsvinden. In totale veiligheid en in toegankelijke taal neemt ze je mee door alle lagen heen naar daar waar jij het hoogst mogelijke mag ontvangen…en dat is onnoembaar veel. Daarbij zet ze echt alles in wat ze aan rijkdom in huis heeft en dat is veel, heel veel.

En zo kom ik dan na afloop van elke sessie enorm verrijkt weer ‘thuis’. Diepe dank aan jou, lieve Harriet, aan de Tien Da kalligrafieën en aan Master Sha, die ze voor ons en voor iedereen heeft gecreëerd. Not to be missed!

Renée H.

Negatieve energie omzetten in positieve

De manier waarop Harriet de groep in de Tao Chang van de 10 Da leidt, is dat ik mij gemakkelijker kan verbinden met de Tao. Het voelt regelmatig als een thuiskomen en vaak krijg ik mooie ervaringen en inzichten. Iedere keer weer een inspirerende en verrassende reis vol liefde en licht.

De ademoefeningen helpen mij negatieve informatie/energie los te kunnen laten en om te zetten in positieve informatie/energie. Voor mij zijn deze sessies eigenlijk essentieel om verder te kunnen ontwikkelen en groeien.
Dank lieve Harriet, de 10 Da en Master Sha.

Anneke H.

Innerlijke rust bij stress

Tao-meditaties hebben me geholpen om innerlijke rust te vinden, vooral tijdens drukke en stressvolle periodes op mijn werk. In de meditatie-ruimte kon ik ontspannen en mijn energie weer opladen. Ik kan het van harte aanbevelen aan iedereen die met stressvolle situaties te maken heeft.

LB

Heb je een vraag?

Heb je vragen over de Tao Meditatie, de introductieles of de cursus? Neem gerust contact met me op via telefoon 06 11118091, e-mail. info@tijdvoortransformatie.nl of onderstaand contactformulier.