Open je manifestatiekracht

Herinner je wie je bent

Op zoek naar richting en kracht in je leven?

Wanneer je onvoldoende weet waar je heen wilt met je leven, ben je als een navigatiesysteem zonder bestemming. Het gevoel dat er meer is of dat er meer in jou zit, laat je niet los. Of je weet wel waar je heen wilt, maar niet hoe je dit kan realiseren. Dit alles kan innerlijke spanning, onrust, vermoeidheid, verdriet en zelfs fysieke klachten geven. Wie ben je en waarom ben je hier? Wat zijn jouw specifieke kwaliteiten? Wat is je doel en hoe kun je dat bereiken?

Tao transformatie helpt je de diepere antwoorden over jezelf en jouw richting te vinden. Het leert je om los te laten wat jou blokkeert om vanuit je ware kern en kracht het leven te gaan manifesteren dat jij wilt.

Tao-transformatie

Tao Transformatie

Tao Transformatie is uniek omdat het een holistisch systeem is dat rechtstreeks contact maakt met jouw informatie(blauwdruk). En juist daar zijn de antwoorden te vinden die je zoekt.

Met het opruimen van de blokkerende informatie in jou, kan je levensdoel en jouw potentieel steeds duidelijker worden en kan er een transformatieproces op gang komen. Tijdens dit proces kan je valse identificaties en belemmerende patronen gaan loslaten, je angsten onder ogen zien, je hart helen en veel steviger gaan staan in jouw authentieke kracht.

Hierbij zul je op een unieke manier hoge frequenties liefde en licht ontvangen die het helende werk voor je kunnen doen, op niveaus waar je zelf niet eerder bij kon komen.

Je leert hoe je jouw doelen en dromen kunt manifesteren via krachtige oefeningen en meditaties, waarbij alle niveaus van je lichaam, je geest, je (spirituele) hart en ziel worden bereikt. Deze oefeningen kun je zelf thuis doen of je kunt meedoen met een van de groeps-oefensessies.

{

Mijn ware potentieel

Een individuele sessie komt voor mij in zicht op het moment dat ik het gevoel heb ergens in vast te zitten, in rond te draaien, er niet goed uit te komen. Dat kan emotioneel zijn, fysiek, mentaal en/of spiritueel. De sessies die ik het afgelopen jaar bij Harriet mocht hebben, hebben mij in mijn proces enorm geholpen. Hoe dan? Doordat zij in staat is vlot te trekken wat (soms diep) vastzit, door haar vraagstelling, door een snel en diep invoelingsvermogen, door haar inzichten, wijsheid en ervaring en bovenal door de heldere, prachtige readings die zij geeft, waardoor er zoveel meer informatie komt, wat alles in een breed perspectief zet en healing brengt in brede zin. Mij heeft het verder geholpen met levensthema’s als (zelf)vertrouwen, veiligheid, stress loslaten, zelfliefde, overgave en meer. Zo durf ik, kan ik, mag ik steeds meer mijn ware potentieel naar buiten brengen, kan ik in mijn hart blijven in plaats van in de angst of in de mindsets te schieten en dat maakt mij tot een beter en blijer mens. Ook de lichtoverdrachten waar zij mij bij heeft geadviseerd, hebben hun werk gedaan (en doen hun werk nog steeds) in mijn gezondheid en levenskwaliteit. Dankjewel vanuit mijn hart, Harriet!

Renée Henkemans

{

Wonderlijke verlichting

Ik heb de afgelopen jaren verschillende keren een individuele sessie bij Harriet gehad.

Mijn ervaring is dat ik me steeds na zo’n sessie een ander mens voelde, alsof er een enorme transformatie en shift in mijn persoon en ziel had plaatsgevonden. We zijn alle keren gestart met een gesprek over mijn hulpvraag op gebied van gezondheid, of iets waar ik in vastliep in mijn relaties, met mijzelf, in mijn werk etc. Harriet is iemand die heel goed kan luisteren en heel adequaat reageert om je hulpvraag duidelijk te krijgen. Daarna doet ze een spirituele reading die duidelijk maakt waar de oorsprong van de uitdaging ligt. In deze flow/reading wordt ook geadviseerd of een Tao lichtoverdracht op zijn plaats is en welke dit mag zijn. De boodschap in combinatie met de lichtbal die wordt overgedragen geven mij altijd het gevoel van transformatie. Alsof er wonderlijke verlichting plaatsvindt. Harriet heeft een mooi en zuiver kanaal van waaruit ze haar boodschappen krijgt en ze is in staat om op een liefdevolle manier mensen verder te helpen. Als er in mijn omgeving iemand vastloopt en al tevergeefs van alles geprobeerd heeft, verwijs ik hem/haar altijd naar Harriet. Er vinden vaak wonderen plaats.

Met veel dankbaarheid,

Marjon Limpens

Tao Coaching

Tao Coaching is veel meer dan coaching alleen. Het bevat onder andere de volgende onderdelen:

=

Onderzoeken van de belangrijkste kernoorzaken (in gesprek en via spirituele reading)

=

Ontvangen van Tao interventies voor omvormen blokkerende informatie (de kernoorzaak)

=

Leren van Tao technieken voor verdere transformatie (huiswerk)

=

Coaching voor belemmerende overtuigingen en patronen (leefstijl)

Ben je klaar om jouw transformatieproces aan te gaan? Dan ben je van harte welkom!

Vervang jouw blokkerende informatie
door positieve Tao informatie
voor een succesvolle transformatie

tijd-voor-tao-transformatie

Mijn verhaal

Na 10 jaar ziek te zijn geweest met een posttraumatische stressstoornis en burn-out, gaf Tao transformatie me mijn leven terug.

{

Lichter en happier

Geweldig en dankbaar! Dat zijn de woorden die bij mij opkomen wanneer ik denk aan de individuele coachingssessies met Harriet. Afgelopen donderdag heb ik weer zo een fijne sessie mogen ervaren. Tijdens elke sessie wordt er ingezoomd op één of meerdere onderwerpen die relevant zijn op dat moment in mijn leven. De inzichten die ik na elke sessie weer krijg van Harriet helpen mij en geven mij handvatten om weer een volgende stap te zetten op het gebied van gezondheid, persoonlijke en spirituele ontwikkeling en meer.
De praktische oefeningen die wij tijdens de sessie doen én die ik meekrijg zijn ontzettend fijn, omdat ze specifiek zijn toegespitst op mij als persoon. Dat maakt dat ik deze oefeningen met veel liefde en plezier blijf doen en toepas in mijn dagelijkse leven.

Na de sessies, zo ook afgelopen donderdag, voel ik mij dan ook lichter, happier en heb ik nog meer zin om aan de slag te gaan met de tools die Harriet mij aanreikt, wat een enorme positieve impact heeft op mijn leven.

Harriet is een warme en liefdevolle coach, zij heeft oprechte aandacht voor haar cliënten en straalt rust en vertrouwen uit. Haar kennis is groot en de liefde waarmee zij haar werk doet is altijd te voelen in de sessies.

Sharita

{

Duidelijkheid en licht

Mijn vriend en ik vragen regelmatig een sessie aan omdat het ons helpt om duidelijkheid te krijgen in wat voor ons van belang is om te doen, welke stappen we mogen zetten en ook omdat het ons helpt om boven onze overtuigingen uit te stijgen, zodat we zuiver een juiste weg kunnen volgen.

De sessie geeft ons veel duidelijkheid en licht. Ik voel me letterlijk weer een ander mens en ik voel me na een sessie een stuk lichter. Dit helpt om weer helderder te denken en besluiten te nemen.

Het helpt ons letterlijk om weer verder te gaan en al onze emoties te transformeren naar kracht en liefde.

Dank je wel Harriet voor de mooie informatie die je doorgeeft en voor de krachtige transformaties die hieruit voortkomen.

Echt een aanrader voor iedereen. De prijs is het meer dan waard.

Op naar het volgende consult.

Liefs Marieke