Activeer je zelfhelend vermogen

Een gezond mens heeft duizend wensen. Een zieke heeft er maar één.

Chronische klachten

Op chronische klachten heeft de reguliere geneeskunde lang niet altijd een antwoord. Miljoenen mensen lopen rond met aanhoudende pijn, chronische vermoeidheid, angst, depressieve gevoelens, stress, burn-out en meer. De impact op de kwaliteit van je leven is vaak groot en het weerhoudt je ervan om ten volle van het leven te genieten. ‘Je moet ermee leren leven’ is een veelgehoorde uitspraak.

Je staat hierin dus niet alleen. Stichting Emovere zegt: ‘onderzoek toont aan dat in Nederland ca. 40% van alle consulten bij de huisarts en zelfs tot 66% bij medisch specialisten het om aanhoudende lichamelijke klachten gaat. Ook zijn er in Nederland meer dan 2 miljoen mensen met chronische pijn.’

Misschien heb je al van alles geprobeerd en voelt jouw situatie uitzichtloos. Misschien vind je het moeilijk om je vertrouwen opnieuw aan een nieuwe hulpvorm te geven uit angst voor weer een teleurstelling. Als dat zo is, dan wens ik oprecht dat je moed zult putten uit de ervaringen van anderen.

Wereldwijd worden er met Tao Transformatie goede resultaten geboekt bij chronische klachten. Ditzelfde heb ik ook in mijn jarenlange werk met chronische aandoeningen gezien. Veel mensen bereiken een diepgaande transformatie of op z’n minst verlichting van hun klachten.

Dit wens ik jou ook toe.

Tao-transformatie

Tao Transformatie

Wanneer je chronische klachten hebt wil je maar één ding: een oplossing. Om die oplossing te kunnen ontvangen moet je wel bereid zijn om eerlijk naar jezelf te kijken en ook je eigen huiswerk te doen.

Tao Transformatie is uniek omdat het een holistisch systeem is dat rechtstreeks contact maakt met de kernoorzaak van je klachten. Hierbij wordt jouw informatie(blauwdruk) gelezen en geduid.

Het omvormen van de kernoorzaak van je klachten staat centraal, waarbij je op een unieke manier hoge frequenties liefde en licht zult ontvangen die het helende werk voor je kunnen doen, op niveaus waar je zelf niet eerder bij kon komen.

Daarbij leer je om je zelfhelend vermogen te activeren via krachtige oefeningen en meditaties, waarbij alle niveaus van je lichaam, je geest, je (spirituele) hart en ziel worden bereikt. Deze oefeningen kun je zelf thuis doen of je kunt meedoen met een van de groeps-oefensessies.

Wanneer je ook andere therapievormen ontvangt kun je daar gewoon mee doorgaan. Tao Transformatie kun je aanvullend inzetten bij alle andere vormen van medische behandelingen en gezondheidsprogramma’s.

{

Verbetering van artrose bij dieren

Pinsel, de koe, en Janosch, de os, staan op een opvang voor runderen. Bij beide is de diagnose ‘artrose’ gesteld. Janosch heeft hier al wat langer last van: hij kwam op de opvang met overgewicht, zijn gewrichten waren overbelast. Toen de artrose zich openbaarde, werd dit snel hevig. Pinsel is een wat oudere dame, bij wie de artrose zich ongeveer een jaar geleden heeft geopenbaard. Het verloop bij haar is rustiger.

Een paar maanden geleden hebben ze een Lichtoverdracht ontvangen voor healing en preventie van artrose. Na een paar weken vertelde de beheerder van de opvang dat Pinsel en Janosch nog nooit zo fit waren geweest: ze snapte niet hoe dit kon?!?

Sandra Spijkerman

{

Pijn in kaken en hoofd opgelost

Hallo, ik ben Sila en ik werk als vrijwilligster.

Ik had al langere tijd dat ik tijdens mijn slaap last kreeg van pijn in mijn kaken en pijn in mijn hoofd, iets waardoor ik ook erg vermoeid wakker werd. Dit ontregelde mijn leven enorm.

Ik kwam in contact met Harriet en ontving ik van haar een lichtoverdracht voor mijn hart.

Tijdens de overdracht werd ik heel erg emotioneel, ik voelde heel veel verdriet en de tranen rolden over mijn wangen. Maar even daarna kwam het mooiste: mijn hart juichte en voelde aan als een onbevangen huppelend klein kind. Ik voelde hoe mijn gezicht straalde.

We zijn nu dagen verder en mijn hart voelt nog steeds rustig. Ik word nu uitgerust wakker zonder pijn in mijn kaken en zonder hoofpijn. Een heerlijk gevoel.
Ik zou iedereen aanraden om een lichtoverdracht te ontvangen. Die blijft permanent bij je.

Sila

Tao Coaching

Tao Coaching is veel meer dan coaching alleen. Het bevat onder andere de volgende onderdelen:

=

Onderzoeken van de belangrijkste kernoorzaken (in gesprek en via spirituele reading)

=

Ontvangen van Tao interventies voor omvormen blokkerende informatie (de kernoorzaak)

=

Leren van Tao technieken voor verdere transformatie (huiswerk)

=

Coaching voor belemmerende overtuigingen en patronen (leefstijl)

Ben je klaar om jouw transformatieproces aan te gaan? Dan ben je van harte welkom!

Vervang jouw blokkerende informatie
door positieve Tao informatie
voor een succesvolle transformatie

tijd-voor-tao-transformatie

Mijn verhaal

Na 10 jaar ziek te zijn geweest met een posttraumatische stressstoornis en burn-out, gaf Tao transformatie me mijn leven terug.

{

Transformatie van crisis

Na altijd een redelijk evenwichtig leven gehad te hebben als architect (en in mijn vrije tijd als healer), belandde ik begin 2020 in een diepe crisis. Deze crisis ontstond gelijktijdig met het uitbreken van de coronacrisis in Europa, ik was toen 71 jaar.

Ik kreeg last van mijn gehoororganen (evenwichtsstoornis), een haast niet te verdragen tinnitus, paniekaanvallen, veel te hoge glucosewaarden in mijn bloed, slapeloosheid, moedeloosheid etc. Kortom mijn redelijk evenwichtige leven stortte volkomen in.

Als ik ’s morgens opstond dacht ik ‘hoe kom ik deze dag door’ en als ik ’s avonds naar bed ging dacht ik ‘hoe kom ik deze nacht door’.

De hulp die ik aan anderen in mijn healingpraktijk kon geven, kon ik absoluut niet aan mijzelf geven.

Zowel in de reguliere gezondheidszorg als in de alternatieve wereld heb ik in die periode vele hulpverleners bezocht. Niets mocht echter baten, ik kreeg geen hulp die mij weer op de rails kon helpen.

Uiteindelijk belandde ik in wat men noemt in een vorm van ‘uitzichtloos lijden’. Mijn toestand was dusdanig ernstig, dat ik mij al min of meer had neergelegd bij het idee dat mijn leven zou eindigen onder de pillen in een of andere inrichting.

Ondanks het feit dat ik dacht dat niets meer zou helpen en ik uitbehandeld was heb ik in de zomer van 2020 toch maar een afspraak gemaakt met Harriet voor een individuele sessie.

Met de moed der wanhoop en zonder enige verwachting ben ik toen aan het consult van een uur begonnen, een wonder geschiedde en na dat uur met Harriet en haar spirituele gidsen was ik een totaal ander mens!

Wat via Harriet gezegd werd gaf mij een heel groot inzicht en was tegelijk een storting van GROTE LIEFDE wat mij nog steeds, tot in mijn diepste kern, diep ontroert. Oude zielenpijn uit verre levens werd tijdens de sessie opgeruimd en via enkele energetische lichtbollen, die Harriet in mijn lichaam overdroeg, werd mij de mogelijkheid gegeven om zelf de restanten zielenpijn op te ruimen.

Het raadsel waarom ik begin 2020 in een diepe crises terecht kwam werd tijdens de sessie met Harriet ontrafeld en geheeld. Het spreekt voor zich dat er in mij een grote dankbaarheid is.

Mei 2021
Arie van der Meijden